Wie ik ben

Mijn naam is Sandra Oude Sogtoen. Ik werk als kinderfysiotherapeut in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Op de couveuseafdeling, de kinderafdeling en op de polikliniek begeleid en onderzoek ik kinderen met verschillende aandoeningen. Om prematuur geboren kinderen extra ondersteuning te kunnen bieden, ben ik de opleiding tot ToP-kinderfysiotherapeut gaan volgen. Deze opleiding heb ik in 2018 afgerond.

Als ToP-therapeut kom ik bij jullie aan huis. Ik begeleid jou en je vroeggeboren kind na de ziekenhuisperiode. Samen met jou kijk ik naar de ontwikkeling en het gedrag van je kind. Waar is je kind aan toe? Welke ondersteuning heeft je kind nodig en hoe kan je die geven? Jouw hulpvraag staat altijd centraal in de begeleiding die ik geef.

Ik werk in Breda en omliggende gemeenten. Woon je buiten deze regio, klik dan hier voor de kaart met ToP-kinderfysiotherapeuten in Nederland.